עוף מבושל עם שומר הדפסה
מתכונים - בשר

 

הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.

 

רכיבים:

 

1 עוף, חתוך לחלקיו השונים

4 ראשי בישבאש (שומר), חתוכים לאורכם

בצל גדול

5 שיני שום

½ כפית כורכום

מלח ופלפל לפי טעם

½ כוס שמן

½ כוס מים



אופן ההכנה:

 

1. מטגנים את הבצל בשמן. כאשר הבצל משחים,  מוסיפים את חתיכות העוף (עדיף ללא העור) ומשחימים אותם מכל הכיוונים.

2. מוסיפים את רצועות הבישבש וממשיכים להשחים עוד כמה דקות.

3. מוסיפים את התבלינים והמים,  מביאים לרתיחה בסיר עם מכסה ומורידים את האש לנמוכה למשך 20 דקות.

4. מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים בבישול עוד כ-10 דקות. מגישים חם...

 



חפשו מתכון נוסף: