צלי ריאות הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:

1 ק"ג ריאות

4 כפות שמן

1 כף רסק עגבניות

1 כף חוואיג' למרק

מלח

4 כוסות מים

4 כפות כוסברה קצוצה


אופן ההכנה:


1. צולים את הריאות בגריל, משני הצדדים וחותכים לקוביות גדולות.

2. מטגנים בסיר את רסק העגבניות ב-4 כפות שמן, מוסיפים את החוואיג' למרק והריאות הצלויות. מערבבים היטב.

3. מוסיפים מים ומבשלים עד שהריאות מתרככות.

4. מוסיפים את הכוסברה ומבשלים כ- 15 דקות נוספות.

 

הערה: מגישים את הצלי עם תפוחי אדמה או אורז.



חפשו מתכון נוסף: