מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 בצל גדול פרוס דק
2 כפיות גראם מסאלה
½1 כפיות זנגביל טרי מגורר
1 כף זרעי כוסברה טחונים
½ כפית כורכום
2 מסמרי ציפורן
2 עלי דפנה
2 פלפלים חריפים ומיובשים
1 מקל קינמון
שום כתוש
750 גרם שוקי עוף ללא עצמות
3 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. מטגנים את העוף בשמן מכל צדדיו, עד להשחמה.
2. מטגנים (בנפרד) בצל, עד לקבלת צבע זהוב. מוסיפים את השום, הזנגביל, הקינמון, עלי הדפנה, מסמרי הציפואן, הפלפלים החריפים וממשיכים לטגן לעוד 2 דקות. מתבלים לפי הטעם.
3. מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות או עד שהעוף רך.
4. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם ומגישים בתוספת אורז.
|
|