איך מבשלים שווארמה הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

1 ק"ג שווארמה הודו , חתוך לקוביות

1 בצל בינוני, קצוץ

3 שיני שום, קצוצות דק

1 קופסת שימורי פטריות, מסוננות מהמים

מעט צ'ילי יבש, טחון

½ כפית מלח

½ כפית פלפל שחור

קורט כורכום

קורט כמון

¼ צרור פטרוזיליה, קצוץ דק

אופן ההכנה:

 

1. מטגנים מעט את הבצל ואת השום. מוסיפים את הפטריות, מערבבים היטב ומבשלים במשך 7 דקות.

2. שוטפים היטב את השווארמה ומסננים את המים. מוסיפים ½ מכמות השווארמה לסיר ומבשלים יחד עם הפטריות, עד שהבשר נסגר.

3. כשהבשר נסגר, מוסיפים את יתרת כמות השווארמה, מתבלים במלח, פלפל, צ'ילי, כורכום וכמון ומערבבים היטב.

4. מוסיפים מעט מים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך  20 - 30 דקות.

5. כשבתבשיל מוכן, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים קלות ומגישים.

 

 



חפשו מתכון נוסף: