מתכון לסמבוסק בשר הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

½ ק"ג קמח

½ שקית שימרית

מעט מלח

מים לפי הצורך


למלית:

 

¼ ק"ג בשר טחון

2 בצלים, קצוצים דק

שמן לטיגון

פלפל שחור

מלח

בהרט


אופן ההכנה:


1. מנפים את הקמח (לא חובה), מוסיפים מלח, שימרית ומים לפי הצורך.

2. לשים לבצק רך וגמיש, משהים בצד להתפחה במשך שעה וחצי.

3.  מטגנים את הבשר עם הבצל עד להזהבה . מוסיפים מלח , פלפל שחור ובהרט ומערבבים היטב.

4. יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל כדוריי פינג פונג בערך, מרדדים כל כדור לעלה , ממלאים בבשר ומהדקים לסגירתו.

5. מטגנים בשמן חם, מזהיבים ומשגיחים מאוד שלא לשרוף אותם. (הסמבוסקים מזהיבים מהר מאוד).  לאחר ההזהבה מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.

 





חפשו מתכון נוסף: