בשר אווז הדפסה
מתכונים - בשר

אווז צלוי עם פלחי תפוזים

 

רכיבים:

 

5 שוקי אווז

½1 כוסות מיץ תפוזים

2 תפוזים,  חתוכים לפלחים

מעט סוכר

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

 

1. משפשפים את עור האווז במלח ופלפל.

2. וצולים את שוקי האווז בתנור האפייה, על גבי הרשת.  תחילה בחום של 250 מעלות למשך 20 דקות, מנמיכים הטמפרטורה לחום בינוני (180°) וממשיכים בצלייה למשך 40 דקות.

3.  מעבירים את שוקי האווז לתבנית, מסדרים סביבם את פלחי התפוזים, יוצקים את המיץ וממתיקים מעט.

4. אופים בחום בינוני במשך  חצי שעה.



חפשו מתכון נוסף: