בשר בתנור עם ירקות הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:


1 בצל ירוק שהעלים חתוכים לחתיכות של 4 ס"מ
1 ראש ברוקולי שפרחיו מופרדים
½ ק"ג סינטה פרוס לקוביות ברוחב של 4X2 ס"מ
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן זית
מעט צ'ילי
1 כף עלי רוזמרין קצוצים דק
1 כף עלי תימין
1 חב' פטריות יער פרוסות


אופן ההכנה:


1. בווק/מחבת עמוקה מבשלים יחד את רוטב הסויה, שמן הזית, הצ'ילי, עלי הרוזמרין, עלי התימין.
2. שופכים את המרינדה לקערה עמוקה שאליה מכניסים את קוביות הסינטה. משהים כשעה וחצי - שעתיים. (רצוי להשאיר את הסינטה במרינדה כמה שיותר).
3. מבשלים את פרחי הברוקולי בסיר עם מים.
4. מחממים שמן בווק/מחבת ומטגנים בו את קוביות הסינטה.
5. יוצקים את המרינדה לווק/מחבת עמוקה, מוסיפים את פטריות היער, את הברוקולי ואת חתיכות הבצל ומבשלים יחד במשך 3 דקות.
6. מכניסים את קוביות הסינטה לווק/מחבת ומבשלים יחד במשך 3-5 דקות.



חפשו מתכון נוסף: