בשר כבד הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:


¼ כוס יין אדום

1 ק"ג כבד עוף  (צלוי)
¾ כוס דבש
1 פלפל חריף קטן קצוץ
¼ כוס סויה
1 כפית שום
2 כפות שמן זית
5 כפות רוטב תרכיז רימונים

 

לעיטור:

 

1 גזר

2 כפות גרעיני רימון

 

אופן ההכנה:

 

1. לחמם את שמן הזית.

2. להקפיץ את הכבד (מומלץ לשמור על נקודה אדומה במרכז בשר הכבד)ולהוציא.

3. לטגן את הפלפל החריף למספר דקות.

4. להוסיף את הדבש ואת רכז הרימונים.

5. להוסיף את היין האדום, הסויה והשום. להביא לרתיחה ולרכז את היין. להוסיף את הכבדים במקביל לקלף את הגזר ולהמשיך לקלוף עד קבלת "תלתלי גזר".

6.להניח על הצלחת את תלתלי הגזר , לצקת את הכבדים לעטר בגרעיני רימון.

7. להגיש חם.



חפשו מתכון נוסף: