מנסף פרגיות הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

1 ק"ג קוביות פרגיות

3 - 4 בצלים,  פרוסים

1 כף בהרט

½ כפית מלח

4 כפות שמן זית

¼ כפית פלפל שחור

צרור קטן של פטרוזיליה,  קצוצה

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.

2. מוסיפים את הפרגיות (רבע כמות, מערבבים היטב ומוסיפים עוד רבע. כך מוסיפים את כל הכמות, על מנת לא להוריד את הטמפרטורה במחבת).

3. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 10 דקות.  מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב ומבשלים במשך 2 דקות.

 

 



חפשו מתכון נוסף: