מתכונים -
בשר
|
קבב בסגנון יפני.
רכיבים:
½ ק"ג בשר עוף טחון
2 כפות שמן
4 בצלים ירוקים, קצוצים דק
1 שן שום כתושה
¼ כפית גי`נג`ר טחון [או 1 כפית ג`ינג`ר טרי, מרוסק]
2 כפות רוטב סויה
1 כפית סוכר
1 ביצה
1 כף קורנפלור
2 כפות שמן
3 כפות קוקוס טחון
2 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הבשר הטחון עם השמן, הבצל, השום והזנגביל. טורפים את הסויה עם הסוכר, הביצה והקורנפלור. מערבבים יחד ומשהים כ-30 דקות.
2. צרים מהתערובת כדורים בגודל אגוז וטובלים אותם בתערובת של 3 כפות קוקוס טחון ו-2 כפות פירורי לחם.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות למשך 10 דקות.
|
|