טבחה הדפסה
מתכונים - בשר

טבחה הינו תבשיל טריפוליטאי. זהו תבשיל שעועית עם בשר ברוטב אדום.


רכיבים:


½ ק"ג שעועית לבנה מושרת

½1 ק"ג בשר בקר (שריר, ראש, קשתית, אוסובוקו)

3 בצלים גדולים קצוצים

½ כוס שמן

200 גרם רסק עגבניות

6 כוסות מים


תבלינים:


10 שיני שום קצוצות

כפית פלפל שחור

כף אבקת מרק עוף

כף פפריקה חריפה

כף פפריקה מתוקה

כפית כמון

קורט סוכר

כפית מלח

½ כפית קינמון טחון

 


אופן ההכנה:

 


1. בסיר רחב ועמוק מטגנים את הבצל ב- ½ כוס שמן להזהבה קלה.

2. מוסיפים את התבלינים ומערבבים כדקה על האש.

3. מוסיפים את הבשר ומערבבים כדקה.

4. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.

5. מוסיפים את השעועית המושרת והמים.

6. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהבשר והשעועית מוכנים

והתבשיל מסמיך כ- 4 שעות על אש בינונית נמוכה.

7. טועמים ומתקנים תיבול במידה וצריך.

 



חפשו מתכון נוסף: