איך מכינים כבד קצוץ הדפסה
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

½ ק''ג  כבד עוף

4 ביצים קשות

4 בצלים, קצוצים דק

שמן לטיגון

2 כפות מיונז, אפשרות

 

אופן ההכנה:

 

1. מטגנים את הבצל עד שמזהיב.

2. מטגנים את הכבדיםשהם מוכנים.

3. טוחנים במטחנת בזר את הכבד (או במעבד מזון),  מוסיפים לטחינה את הביצים קשות, הבצל המטוגן.

4. מתבלים במלח ובפלפל  ומעט מיונז (במידה ובוחרים בכך), טועמים ומגישים.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: