מרק סלק עם פלמיני הדפסה
מתכונים - מרקים

רכיבים:


לבצק:


2 כוסות מים

2 כוסות קמח

1 כפית שמן

1 כפית מלח


למילוי:


שמן לטיגון (עדיף שמן קנולה)

1 בצל קצוץ

½ קילו בקר טחון

100 גרם כבד עוף חתוך לקוביות

מלח ופלפל שחור


למרק:


3 סלקים

½ כוס שמן קנולה

1 בצל גדול קצוץ 

1- ½  ליטר ציר עוף (אפשר מרק צח)

¼ כוס לימון סחוט

מלח ופלפל


אופן ההכנה :


הבצק:


1. מערבבים בקערה את כל החומרים עד שנוצר בצק אחיד. בעזרת מערוך משטחים ומרדדים על משטח מקומח לבצק דק ויוצרים בעזרת כוס או קערית כ-20 עיגולים.


המילוי:


1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את הבשר והכבד ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך מספר דקות. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.


הפלמיני:


1. במרכזו של כל עיגול בצק מניחים כפית בשר, סוגרים ומהדקים את הקצוות. מבשלים במים רותחים כחמש דקות.

2. מסננים ומצננים.


המרק:


1. מבשלים את הסלקים במים רותחים כ-20 דקות, מקלפים וחותכים לקוביות.



חפשו מתכון נוסף: