מתכון ארטישוק ירושלמי הדפסה
מתכונים - מרקים

מרק ארטישוק ירושלמי ותפוחי אדמה.


רכיבים:

 

1 ק"ג ארטישוק ירושלמי
½ ק"ג תפוחי אדמה
½ כפית אגוז מוסקט
1 כף ג'ינג'ר טרי מרוסק
½ כפית פלפל לבן
½2 ליטר מים
מלח לפי הטעם


אופן ההכנה:

 

1. בעזרת קולפן קולפים את הארטישוק הירושלמי ואת תפוחי האדמה.

2. חותכים לקוביות ומבשלים יחד עם המים והתבלינים על לריכוך מלא.

3. מרסקים בבלנדר. (אם המרק סמיך מדי ניתן לדלל בקצת מים.



חפשו מתכון נוסף: