מרק שצ'אמדי הדפסה
מתכונים - מרקים

רכיבים:

 

1 ק"ג בשר בקר או כבש
2 בצלים גדולים
5 או 6  שיני שום
1 כוס אורז
1 כף רסק עגבניות
1 כף רוטב תמרים (תמר הינדי - צ'ו)
כוסברה
סלרי
פלפל אדום חריף
מלח

אופן ההכנה:


1. מטגנים את הבשר עד שנהייה שחום. מוסיפים בצל קצוץ ושום וממשיכים לטגן על אש קטנה במשך 10 דקות.
2. מוסיפים מים רותחים עד לגובה הבשר, מוסיפים פלפל אדום (לפי הטעם). מרתיחים על להבה נמוכה במשך שעה.
3. מוסיפים רסק עגבניות ורוטב תמרים ומבשלים עד שבשר יהיה מוכן (חצי שעה לערך).
4. אחר שבשר מבושל מוסיפים אורז, כוסברה קצוצה וסלרי קצוץ. כאשר האורז התבשל (כ 10 דקות) מוסיפים מלח לפי הטעם.


הערה:


: אם חסר מים במהלך הבישול יש להוסיף מים רותחים.



חפשו מתכון נוסף: