מרק דגים הדפסה
מתכונים - מרקים



רכיבים:


½1 ק"ג דגים (קרפיון, מוסר, פרקה או פורל)

5 בצלים קלופים ופרוסים

מלח

2 כפות פפריקה


אופן ההכנה:


1. מנקים את הדגים, מוציאים את עצמותיהם, וחותכים אותם לקוביות בגודל 3 ס"מ. ממליחים אותם ומניחים במקרר למשך כשעתיים.

2. מרפדים תחתיתו של סיר גדול בדגים – רצוי בנתחים נאים פחות כמו הראש והזנב - ועליה מניחים מהבצלים. מעל שמים שכבה נוספת של חתיכות דגים, בצל ושוב - דגים. מכסים במים.

3. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה על אש קטנה. זורים מעל מחצית מכמות הפפריקה ומבשלים במשך כשעה על אש קטנה. מדי פעם מנערים את הסיר, אך לא מערבבים כדי שהדגים לא יתפרקו.

4. כמה דקות לפני שהמרק מוכן, מוסיפים את שארית הפפריקה..



חפשו מתכון נוסף: