מרק כרובית בסגנון הונגרי הדפסה
מתכונים - מרקים


הצעת הגשה.


רכיבים:


1 ק"ג פרחי כרובית

2 כפות חמאה

3 כפות קמח

צרור פטרוזיליה קצוץ

פפריקה מתוקה

שמנת חמוצה

מלח לפי הטעם

מים


אופן ההכנה:


1. שוטפים היטב את הכרובית ובוצעים לחתיכות. מבשלים במים עד שהיא מתרככת מעט.

2. מכינים רביכה בהירה: מטגנים את הקמח בשמן. מסירים מעל האש ומתבלים בפפריקה. מוסיפים את העיסה לסיר הכרובית. מתבלים בפטרוזיליה ובמלח. מבשלים עד שהכרובית מתרככת.



חפשו מתכון נוסף: