איך מכינים שעועית לבנה הדפסה
מתכונים - מרקים

מרק שעועית לבנה.



רכיבים:


1 חבילת שעועית לבנה

2 גזרים

2 קישואים

1 בצל בינוני

2 כפות אבקת מרק פרווה

2 כפות רסק עגבניות

פפריקה אדומה מתוקה

3 שיני שום כתושות

3 כפות קמח פרוסות

קבנוס (לא חובה)


אופן ההכנה:


1. משרים את השעועית במים למשך לילה שלם.

2. שמים בערך כוס שעועית בסיר. מוסיפים מים בגובה הרצוי. מוסיפים בצל, גזרים וקישואים. מוסיפים את אבקת המרק ומבשלים עד שהשעועית רכה.

3. בנפרד מכינים את הרביכה: מטגנים את השום הכתוש בשמן, מוסיפים 3 כפות קמח ומערבבים עד שנעשה חום בהיר.

4. לאחר מכן, מוסיפים למרק את רסק העגבניות, הפפריקה, מלח ו 2-3 כפות של הרביכה. טועמים ומתקנים תיבול. ממשיכים בבישול כעשר דקות נוספות. אפשר להוסיף למרק פרוסות של נקניק קבנוס לקראת סוף הבישול.



חפשו מתכון נוסף: