מרק אפונה וקבנוס הדפסה
מתכונים - מרקים



רכיבים:

 

1 בצל גדול, קלוף ופרוס

1 גזר גדול, קלוף וקצוץ

½1 כפות שמן זית

500 גרם אפונה יבשה

10 כוסות מים

1 כפית כמון

1 נקניק קבנוס, חתוך לחתיכות קטנות

 

אופן ההכנה:

 

1. מוסיפים לסיר את שמן הזית ומזהיבים את הבצל והגזר.

2. מוסיפים את האפונה היבשה ואת 10 כוסות המים. מביאים לרתיחה.

3. מנמיכים הלהבה ומבשלים במשך 45 דקות, או עד שהאפונה מתרככת מאוד והופכת לבעלת מרקם קרמי.

4. מטגנים בסיר נפרד את הכמון במעט שמן ומוסיפים אותו לסיר המרק.

5. מטגנים במשך דקה-שתיים את חתיכות הקבנוס עד שהן מזהיבות מעט.

6. מוסיפים למרק, מערבבים ומגישים.

 



חפשו מתכון נוסף: