מרק עגבניות ואורז הדפסה
מתכונים - מרקים

הצעת הגשה.


רכיבים:

 

1 בצל גדול, קלוף וקצוץ גס

½ כוס אורז

2 שיני שום כתושות

1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות

מים בכמות של קופסת שימורי העגבניות

½ כפית אורגנו

מלח, פלפל

מעט פתיתי צ'ילי חריף

פתיתי פרמז'ן

מעט שמן זית

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים בסיר את שמן הזית ומזהיבים את הבצל.

2. מוסיפים את השום הכתוש, את שימורי העגבניות ואת המים.

3. מתבלים באורגנו, פלפל שחור, מלח פתיתי הצ'ילי החריף.

4. מביאים לרתיחה, מנמיכים הלהבה ומבשלים במשך 20 דקות.

5. מוסיפים לסיר את האורז, בוחשים עד לקבלת מרק סמיך, ומבשלים לעוד 15 דקות.

6. מסירים מהלהבה, יוצקים לקערת הגשה ומפזרים מעל לכל מנה מפתיתי הפרמז'ן ומס' טיפות שמן זית.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: