איך מכינים מרק תירס הדפסה
מתכונים - מרקים

הצעת הגשה


רכיבים:

 

1 שקית גדולה של תירס קפוא

1 חבילת מרגרינה (לאפיה)

¼ כוס שמן או ½ חבילת חמאה

1 ליטר ציר עוף (עם כמה כנפי עוף) או מים (עם כמה כנפי עוף)

1 ביצה טרופה

 

אופן ההכנה:

 

1. בסיר ממיסים החמאה או לחלופין ממיסים את השמן ומפשירים את התירס הקפוא.

2. מטגנים את התירס מספר דקות, עד שהוא מבריק וחם.

3. מכניסים את ציר העוף (או את המים עם כנפי העוף) ומביאים לרתיחה, מנמיכים הלהבה ומבשלים במשך 25 דקות.

4. מנקים את ה"קצף" שנוצר מכנפי העוף ומוציאים את הכנפיים.

5. בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את המרק למחית, מביאים לרתיחה ובעזרת מזלג מטפטפים פנימה נטפים מהביצה הטרופה.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: