מרק שעועית לבנה הדפסה
מתכונים - מרקים

הכמויות מיועדות להכנת 5 מנות.

 

רכיבים:

 

 

2 כוסות שעועית לבנה, מושרית לילה במים

2 ליטר מים

3 עגבניות בשלות, קלופות ומרוסקות

מלח, פלפל

שורש סלרי קטן, חתוך לקוביות

צרור פטרוזיליה קטן, קצוץ

צרור גוסברה קטן, קצוץ

1 כף אבקת מרק עוף

1 כפית שום כתוש

½1 כפות פפריקה מתוקה

 

 

אופן ההכנה:

 

 

1. מסננים את השעועית ומעבירים לסיר הבישול.  ממלאים במים ומרתיחים. (מדי פעם מסירים את הקצף המצטבר בסיר).

2. מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים כשעתיים על אש קטנה.

 

הערה: מדי פעם בודקים את מצב המים בסיר ובמידת הצורך מוסיפים.

 





חפשו מתכון נוסף: