איך מכינים ציר ירקות הדפסה
מתכונים - מרקים

רכיבים:

 

3 בצלים גדולים, חתוכים גס

2 גזרים גדולים, קלופים ופרוסים גס

10- 12 גבעולי סלרי, שטופים היטב וחתוכים גס

4 שורשי פטרוזיליה, חתוכים גס

2 ראשי סלרי, קלופים וחתוכים גס

4 -6 עלי דפנה מיובשים

10- 12 גרגירי פלפל אנגלי

צרור עשבי תיבול

½ כוס יין לבן ( לא חובה)

6 ליטרים מים

אופן ההכנה:

1. מכניסים את כל המרכיבים לסיר גדול.

2. מחממים על אש בינונית עד הרתיחה ולאחר מכן מקטינים את האש וממשיכים לבשל ללא מכסה, תוך רתיחה עדינה, במשך שעתיים.

3. מסננים.



חפשו מתכון נוסף: