איך מבשלים בירה הדפסה
מתכונים - מרקים

מרק בירה.

 

רכיבים:

 

3 כוסות של בצל חתוך לטבעות.  את הטבעות חותכים לחצי
3 כוסות מים
3 כוסות בירה לבנה
3 כפות חמאה (או מרגרינה)
1 כפית מלח
½ כפית פלפל
2 חלמונים
1 כף קמח
1 כף שמנת חמוצה
1 כוס גבינה צהובה, מגוררת

 

אופן ההכנה:

 

1. ממיסים בסיר הבישול את המרגרינה ומטגנים בה את חצאי טבעות הבצל

2. מוסיפים בהדרגה את הקמח ואת המים ומערבבים היטב.  מבשלים במשך 10 דקות.

3. מוסיפים את הבירה.

4. בסיר נפרד, מערבבים את החלמונים, את השמנת, את הגבינה המגוררת ואת התבלינים.  את הלהבה יש לכבות כשהגבינה נמסה.

5. מוסיפים לסיר המרק, תוך כדי בחישה מתמדתת.

6. מבשלים יחד במשך 2 דקות.





חפשו מתכון נוסף: