מרק עגבניות הודי הדפסה
מתכונים - מרקים

רכיבים:

 

1 קג' עגבניות טריות מרוסקות

6 כפות שמן (¼ כוס)

½1 כפות שום כתוש

2 גזרים מבושלים מרוסקים

4 כפות רסק עגבניות

1-½1 ליטר מים

2 כפות קורנפלור

4 כפות רסק תפוחים

1 כף סוכר (רצוי להמיר לדבש)

2 כפות מלח

כפית זעפרן טחון

מיץ מרבע לימון

½ כפית פלפל לבן


ציר ירקות:


1 בצל

2 מקלות סלרי

2 גזרים

½ כרובית


אופן ההכנה:


1. לבשל את מרכיבי הציר ולסנן.

2. לחמם שמן ולהשחים את השום הכתוש.

3. להוסיף את הקורנפלור (לערבב היטב, כך שלא יהיו גושים).

4. להוסיף את העגבניות ולהרתיח 5 במשך דקות.

5. להוסיף את הגזר ואת המים (מהציר ירקות ) ולבשל.

6. להוסיף את הרסק עגבניות ושאר המצרכים : זעפרן, מלח, פלפל לבן והמיץ לימון, ולבשל.

7. להגיש עם כוסברה קצוצה.



חפשו מתכון נוסף: