איך מכינים אגוזי ברס הדפסה
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

אופן ההכנה:

 

1. שמים במחבת רחבה כוס וחצי סוכר יחד עם חצי כוס מים ומביאים לרתיחה.

2. מבשלים על להבה בינונית כמה דקות , עד שמתקבל קרמל סמיך בצבע עינברי.

3. מכניסים אל הקרמל 200 גר' אגוזי לוז קלויים, קלופים, ומערבבים היטב.

4. מורידים מהאש ויוצקים את תערובת קראמל האגוזים אל מגש מתכת גדול משומן בשיכבה דקה של שמן.

5. מניחים לקראמל להתקרר ולהתקשח לגמרי.

6. שוברים את גוש הקראמל לחתיכות.

7. שמים במעבד מזון עם להב מתכת ומרסקים לפירורים קטנים.

8. מאחסנים בצנצנת אטומה.



חפשו מתכון נוסף: