פשטידת קישואים הדפסה
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:

 

קילו קישואים
1 בצל בינוני
3 ביצים
½ כוס שמן
1 וחצי כוסות קמח תופח
1 כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

 

1. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
2. בפומפייה עבה מרסקים את הקישואים ומערבבים ביחד עם הבצל.
3. מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח, שמן, אבקת מרק, מלח ופלפל.
4. מערבבים ומעבירים לתבנית עגולה 24 ס"מ.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב.



חפשו מתכון נוסף: