טארט תפוחים ללא סוכר הדפסה
מתכונים - עוגות



רכיבים:

 

לטארט:

 

6 ביצים
10 טבליות סוכרזית מומסות במעט מים
½ כוס קמח
½ חבילת אבקת אפייה
מיץ וקליפה מחצי לימון
¾ ק"ג תפוחי עץ
1 כף פרורי לחם
½ כפית קינמון

 

לתבנית:

 

1 כף מרגרינה
2 כפות פרורי לחם

 

 

אופן ההכנה:

 

 

1. משמנים תבנית בקוטר של 26 ס"מ בכף מרגרינה וזורים עליה 2 כפות פירורי לחם.

2. קולפים ופורסים דק את תפוחי העץ. מערבבים עם תפוחי העץ עם פירורי הלחם והקינמון.

3. מניחים את תפוחי העץ בשכבה אחידה בתבנית.

4. מקציפים את חלבוני הביצים עם המיץ וקליפת הלימון, מוסיפים את טבליות הסוכרזית המומסות ואת החלמונים ולבסוף מערבבים פנימה את הקמח המנופה עם אבקת האפייה.

5. שמים את הבצק מעל לתפוחי העץ, מכניסים את העוגה לתנור מחומם מראש ואופים בחום בינוני עד שמשחים.



חפשו מתכון נוסף: