מתכון לעוגת גבינה הדפסה
מתכונים - עוגות

רכיבים:

 

1 חבילת ביסקוויטים, פתיבר

50 גרם חמאה, מומסת

6 ביצים

1 כוס סוכר (½ כוס סוכר להקצפה + ½ כוס סוכר לתערובת הגבינה)

750 גרם גבינה לבנה 5%

½ חבילת פודינג אינסטנט וניל

1 גביע אשל

1 כף קורנפלור

 

אופן ההכנה:

 

1. מרסקים את הפתיבר ומוסיפים את החמאה המומסת.

2. משטחים את התערובת בתבנית אפיה עגולה (בקוטר 26) ומכניסים למקרר.

3. מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה ½ כוס סוכר.

4. בקערה נפרדת, מערבבים היטב את הגבינה, האשל, החלמונים, אינסטנט הוניל, הקורנפלור ו - ½ כוס סוכר ומוסיפים את החלבונים המוקצפים.  מערבבים בעדינות.

5. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות, למשך שעה.

6. מצננים ומכניסים למקרר.



חפשו מתכון נוסף: