עוגת פירות יבשים הדפסה
מתכונים - עוגות

רכיבים:

 

¼3  כוסות קמח
¼1  כוסות סוכר
½1  כפיות אבקת אפיה
¾ כוס שקדים מולבנים טחונים
¾ כוס שקדים מולבים שלמים
¾ כוס אגוזי לוז שלמים
¾ כוס פירות יבשים קצוצים גס
5 ביצים



אופן ההכנה:


1. יש לערבב את כל החומרים לבצק נעים למגע.

2. לגלגל לגלילים עבים ולהניח בתבנית מרופדת ניר אפיה, במרחק מה בין הגלילים.

3. למרוח בחלבון ביצה ולאפות בחום של 175 מעלות כ-18 דקות.

4. להוציא מהתנור ולקרר.

5. לחתוך לפרוסות בעובי ½  ס"מ ולאפות בשנית בחום נמוך של 160 מעלות כ-20 דקות, עד שהעוגיות קשות ויבשות.



חפשו מתכון נוסף: