העוגה של נוגה הדפסה
מתכונים - עוגות



רכיבים:

 

1 ק"ג גבינה לבנה חלקה (רצוי 9%)

100 גר' סוכר

100 גר' קמח

250 גר' חלב

100 גר' חמאה (יש להמיס את החמאה)

13 ביצים (יש להפריד ל-11 חלמונים, 13 חלבונים)

300 גר' סוכר וגרידת לימון (מעורבבים)


אופן ההכנה:


1. מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים , פרט לחלמונים והחלמונים) ולהקציף עד שמתקבל מרקם חלק ועדין.

2. מוסיפים את החלמונים וממשיכים בערבול.

3. שופכים את המלית לקערה נפרדת.

4. בינתיים מכניסים לקערת המיקסר את החלבונים, הסוכר וגרידת הלימון ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

5. ממזגים עם מלית הגבינה ומערבבים בצורת "קיפול".

6. מחממים את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים במשך שעתיים.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: