עוגת גבינה לפסח הדפסה
מתכונים - עוגות


רכיבים:

 

תבנית עגולה בקוטר של 26 ס"מ

2 חב' גבינה 5%

גביע שמנת

½ חב' אינסטנט פודינג

3 כפות קמח תפ"א או קורנפלור

5 ביצים המופרדות לחלמונים ולחבונים

½ כוס סוכר


אופן ההכנה:


1. לערבב היטב את החלמונים, גבינת 5%, השמנת, אינסטנט הפודינג, הקורנפלור/קמח תפו"א, עד שמתקבלת תערובת אחידה.

2. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הסוכר.

3. ממזגים את שתי התערובות ויוצקים לתבנית.

4. אופים בתנור בטמפרטורה של 200 מעלות במשך 10 דקות. לאחר מכן, מנמיכים את הטמפרטורה ל 150 מעלות ואופים עוד 80 דקות.

5. בתום האפיה, מוציאים מהתנור ומניחים להתקררות. ניתן לבזוק מעל העוגה אבקת סוכר.



חפשו מתכון נוסף: