עוגת גבינה על בסיס ביסקוויטים הדפסה
מתכונים - עוגות

רכיבים:

 

לבסיס:


250 גרם ביסקוויטים פתי בר

½ חבילת מרגרינה לאפיה (מחמאה)


לעוגה:


750 גרם גבינה לבנה רכה (סקי)

1 גביע שמנת חמוצה

1 חב' אינסטנט וניל

1 חב' אבקת סוכר

5 ביצים

¾ כוס סוכר


אופן ההכנה:


הבסיס:


1. מפוררים את הביסקוויטים לפירורים ומערבבים עם המרגרינה תוך הקפדה שלא ישארו גושי מרגרינה. לוקחים תבנית אפיה מספר 26 ומניחים בבסיסה נייר אפיה. מניחים את תערובת הביסקוויטים בתבנית ומשטחים עם היד.


העוגה:


1. מקציפים במיקסר 5 חלבונים. כשהקצף מתחיל להתקשות, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואת אבקת הסוכר. מאיטים את מהירות המיקסר ומוסיפים  5 חלמונים ואינסטנט וניל. מוציאים את הקערה מהמיקסר ומוסיפים לתערובת את הגבינה הלבנה והשמנת.

2. מערבבים ידנית מלמטה למעלה (ערבוב עטיפה) עד שמתקבלת עיסה אחידה. שופכים את העיסה על הביסקוויטים.

3. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים למשך 20-30 דקות.

4. מנמיכים את הטמפרטורה ובודקים עם קיסם/שיפוד אם הגבינה התקשתה. משאירים בתנור לעוד 15 דקות עד שצבע העוגה נהייה חום זהוב.



חפשו מתכון נוסף: