עלי גפן ממולאים בגבינת ברי הדפסה
מתכונים - חלבי



רכיבים:


250 גרם גבינת ברי

12 עלי גפן טריים חלוטים

8 יחידות מקלות קינמון קצרים

8 עלי דפנה

1 כף שבבי עץ לעישון


אופן ההכנה:


1. חותכים את הגבינה ל-12 אצבעות שוות ועוטפים כל אצבע בעלה גפן.

2. מחממים מחבת גדולה ומניחים את מקלות הקינמון, עלי הדפנה והשבבים ומחממים על אש נמוכה עד שמתחיל לעלות עשן. מטפטפים מעט מים על המחבת.

3. מסדרים במחבת את עלי הגפן, מכסים ומבשלים למשך 2 דקות.

4. מכבים את האש ומשאירים את המחבת עם מכסה כשתי דקות נוספות.

5. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.

6. מכינים תבנית ומסדרים על גביה את עלי הגפן. מכניסים התבנית לתנור למשך 4 דקות.



חפשו מתכון נוסף: