איך מכינים גבינה בולגרית הדפסה
מתכונים - חלבי

המתכון הבא מוגש באהבה מהמטבח הפרטי של שפי השף.

קציצות תרד וגבינה בולגרית, פשוט מעדן טעים, קל מאוד להכנה ומזין.


רכיבים:

 

½ קילו עלי תרד טריים - שטופים, מיובשים וקצוצים גס
250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5%, מפוררת בידיים
1 כף קמח
3 ביצים
¼ – ½ כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט קינמון
קורט פלפל אנגלי גרוס
שמן קנולה לטיגון


אופן הכנה:


1. מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.

2. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים



חפשו מתכון נוסף: