אגסים ביין הדפסה
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

הכמויות מיועדות להכנת 8 מנות


רכיבים:


8 אגסים גדולים וקלופים

1 בקבוק יין אדום יבש

2 כוסות סוכר

2 מקלות קינמון

1 מקל וניל חצוי לאורכו

1 כף גרידת לימון / תפוז


אופן ההכנה:


1. מערבבים את היין, כוס סוכר ואת שאר המרכיבים .

2. מסדרים את האגסים על גבי תבנית ויוצקים עליהם את הרוטב.

3. אופים בתנור בחום בינוני במשך שעה.

4. מוציאים מהתנור, מפזרים מעל את כוס הסוכר הנותרת ומחזירים לאפיה במשך 15 דקות.

5. מצננים מעט, מניחים במרכז צלחת אגס, מוסיפים כדור גלידת וניל ומעל יוצקים את רוטב היין הנותר.



חפשו מתכון נוסף: