מעדן משמש קר הדפסה
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

רכיבים:

 

1 שקית ג´לטין

1 כוס חלב דל שומן

2 ביצים מופרדות

1 כוס מחית משמשים טריים מבושלים או משומרים

1 כף ליקר תפוזים

4 כפות סוכר

מעט עלי נענע לקישוט


אופן ההכנה:


1. מרככים את הג´לטין בחלב ומחממים קצת עד שהג´לטין מתמוסס לגמרי.

2. טורפים את החלמונים לתערובת תפוחה ואוורירית ומוסיפים לחלב תוך בחישה.

3. מוסיפים את המחית, הליקר והסוכר.

4. מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומקפלים לתערובת.

5. מעבירים לקערות סופלה עם "צווארון" של נייר אפייה כדי שיבלוט מעבר לקערית.

6. מצננים עד שמתקשה, מסירים את הצווארון ומגישים עם פרוסות פרי ונענע.



חפשו מתכון נוסף: