איך מכינים חרדל הדפסה
מתכונים - רטבים

רכיבים:


1 כף חרדל דיז'ון עם גרגרים

4 כפות שמן זית כתית 1

כפית זרעי חרדל קלויים במחבת יבשה

2 כפות חומץ בן יין

3 כפות מים

1 כפית דבש (או יותר)

מלח גס ופלפל גרוס לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. מחממים את זרעי החרדל במחבת יבשה וכבדה עד שנשמעים פיצפוצים. מערבבים מדי פעם ומקפידים לא לשרוף.

2. בעזרת מטרף ידני מערבבים אם יתר החומרים.

3. שומרים בצנצנת סגורה במקרר.



חפשו מתכון נוסף: