פסטלה ומיגה הדפסה
מתכונים - מטוגנים ופסטלים

 

הכמויות מיועדות להכנת 20 - 30 פסטלים.

 

רכיבים:



לבצק:

 

600 גרם קמח

2 ביצים

1 כוס שומן עוף מומס (או כוס שמן רגיל)

½ כפית מלח

1 כוס מים פושרים

שמן טיגון

המלית

½ ק"ג מיגה

 


אופן ההכנה:


1. מכינים מכל החומרים בצק גמיש ויבש, מרדדים לעלה. מורחים עליו 3-4 כפות שמן ומפזרים מעט קמח. מקפלים שלושה קיפולים, ומכסים במגבת ומשהים למשך 30 דקות.

2. מרדדים שוב לעלה גדול בעובי של ½ ס"מ לערך. חותכים עיגולים בקוטר של 6-8 ס"מ. במרכז כל עיגול מניחים קציצה קטנה של מיגה. מקפלים ומהדקים היטב רק סביב המילוי.

3. מטגנים את הפסטלים בשמן עמוק. (במהל הטיגון, נפתחים הפסטלים לצורת שושנה).

 



חפשו מתכון נוסף: