חטיפי טופו הדפסה
מתכונים - צמחוני



רכיבים:

 

200 גרם טופו חתוך לקוביות בגודל 1.5 ס"מ

¼ כוס רוטב סויה

½ כוס קמח תירס

5 כפות שמן קנולה

½ כפית שומשום קלוי

 

אופן ההכנה:

 

1. לקערה בינונית מכניסים את קוביות הסויה, עליהן יוצקים את הסויה ומשהים למשך 3 שעות. (מדי פעם מערבבים).

2. שופכים לצלחת שטוחה את קמח התירס ובו טובלים את קוביות הטופו כך שיצופו מכל הצדדים.

3. מחממים את השמן במחבת קטנה, מטגנים את קוביות הטופו במשך דקה מכל צד. מוציאים ומספיגים מהשמן.

4. מניחים את קוביות הטופו על גבי צלחת ההגשה, זורים מעל מהשומשום הקלוי.



חפשו מתכון נוסף: