דלעת בשמן זית ועשבי תיבול הדפסה
מתכונים - צמחוני



רכיבים:


1 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות בגודל של 4-5 ס"מ

3 כפות שמן זית

5 עלי מרווה קצוצים

5 מחטי רוזמרין קצוצים

2 עלי בזיליקום טריים, קצוצים

2 עלי זעתר טריים קצוצים או מעט זעתר

מלח גס, פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:


1. לקערה בינונית מכניסים את שמן הזית ואת התבלינים ומערבבים.

2. לתבנית רחבה מכניסים את קוביות הדלעת. מעל הדלעת יוצקים את תערובת התבלינים.

3. מחממים תנור ל 200 מעלות ואופים במשך 30-40 דקות (עד שהדלעת מעט חרוכה בקצוות).


הערה:


ניתן להזליף על הדלעת לפני האפייה מעט סירופ מייפל, הסירופ יתן לה מתיקות וגוון זהוב.



חפשו מתכון נוסף: