מתכונים -
כללי
|
רכיבים:
½ קילו אטריות דקות בינוניות
¾ כוס סוכר
4 ביצים
1 כפית קינמון
1 כפית פלפל שחור
לקרמל:
¼ כוס שמן
¼ כוס סוכר
אופן ההכנה:
1. מבשלים את האטריות במי מלח כ- 5 דקות עד שתתחלנה להתרכך. לסנן, לשטוף במים קרים ולהחזיר לסיר.
2. להכניס למחבת את השמן ו- ¼ כוס סוכר ולהכין קרמל (לבשל על אש גדולה תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נעשה חום כהה). לצקת את הקרמל החם על האטריות ולערבב בכף עץ.
3. לערבב את הביצים, ¾ כוס סוכר, קינמון ופלפל שחור, להוסיף לסיר האטריות ולערבב.
4. לשמן תבנית, לצקת את התערובת, לכסות (במכסה או בניר אלומיניום) ולאפות כשעה וחצי בחום בינוני.
|
|