איך מכינים מלפפונים במלח הדפסה
מתכונים - כללי



רכיבים:


1 ק"ג מלפפוני אדמה

1 בצל

1 ליטר חומץ בן יין

250 גרם סוכר

4 מקלות קינמון

1 כף גרגירי חרדל

½ כף גרגירי פלפל אנגלי

2-3 עלי דפנה

קורט מלח


אופן ההכנה:


1.מכניסים את כל הרכיבים( פרט למלפפונים ולבצל) לסיר ומביאים לרתיחה.

2. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כרבע שעה נוספת ומצננים.

3. חותכים את המלפפונים באלכסון ומסדרים אותם בצנצנת גדולה.

4. חותכים את הבצל לטבעות ומכניסים לצנצנת.

5. מוזגים את הנוזל לצנצנת ואוטמים.

6. משהים בחוץ למשך יממה. (רצוי בשמש).



חפשו מתכון נוסף: