איך מכינים זיתים חמוצים הדפסה
מתכונים - כללי



רכיבים:

 

2 ק"ג זיתים ירוקים
2 ליטר מים
200 גרם מלח
3 לימונים פרוסים עם הקליפה
6-8 שיני שום
1 כף גרגרי פלפל שחור שלמים


אופן ההכנה:


 

1. דופקים את הזיתים או חורצים אותם לאורכם.

2. שמים אותם בכלי גדול ומכסים במים. מחליפים את המים כל יום במשך עשרה ימים.

3. שמים את הזיתים בצנצנות זכוכית אטומות, כשביניהם מכניסים את פרוסות הלימון, את השום והפלפל.

4. מוסיפים את המים ואת המלח (ממיסים את המלח במים לפני ההוספה) ומכסים.

5. מוכן לאכילה לאחר כחודש.



חפשו מתכון נוסף: