איך מכינים מוקרם הדפסה
מתכונים - כללי



רכיבים:


500 גרם תרד טחון

4 כפות בצל קצוץ

40 גרם מרגרינה או חמאה

2 שיני שום כתושות

4 כפות קמח

¾ כוס חלב או מים

2 כפיות אבקת מרק עוף

מלח, פלפל ואגוז מוסקט


אופן ההכנה:


1. מטגנים במרגרינה / חמאה את הבצל עד להזהבה.

2. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את השום והקמח תוך כדי בחישה מתמדת.

3. מוסיפים את החלב / מים ובוחשים עד לקבלת מרקם אחיד.

4. מוסיפים את התרד, אבקת המרק והתבלינים ומערבבים על להבה בינונית במשך 3-5 דקות עד להקרמה.



חפשו מתכון נוסף: