צלי בקר עם זיתים הדפסה
מתכונים - מאכלים לראש השנה

רכיבים:

 

½1 ק"ג בשר שריר - מספר 8
1 קופסת זיתים מגולענים
¼ כוס שמן
1 כף שום כתוש
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור גרוס
½1 כוסות מים

אופן ההכנה:


1. חותכים את הבשר לקוביות בינוניות.
2. מסננים את הזיתים, ומשרים כ- ½ שעה במים רותחים.
3. מכניסים כל המצרכים לסיר לחץ,  סוגרים ומבשלים במשך שעה וחצי לאחר הרתיחה.
4. משחררים לחץ,  טועמים ומתקנים תיבול.


חפשו מתכון נוסף: