יאקי טורי - שיפודי עוף יפניים הדפסה
מתכונים - אוכל אסיאתי

רכיבים:

שיפודי עץ

500 גרם חזה עוף חתוך לנתחים בגודל של ביס

למשרה:

½ כוס רוטב טריאקי

אופן ההכנה:
1.מניחים בקערה את נתחי העוף ויוצקים עליהם את המשרה. שומרים בכלי סגור במקרר לחצי שעה לפחות.
2. משרים גם את שיפודי העץ בכלי עם מים לחצי שעה.
3. משפדים את נתחי העוף. צולים על גחלים לוהטות (או במחבת, או בגריל בתנור) 5-3 דקות.
4. מדי פעם הופכים
וטובלים את השיפודים בקערת המשרה, או שמברישים אותם במשרה.
5. מגישים מייד.

 



חפשו מתכון נוסף: