ממרח עגבניות מיובשות הדפסה
מתכונים - אוכל טבעוני



רכיבים:

 

200 גרם עגבניות מיובשות
3 - 4 שיני שום, קלופות
עלים מ 3 גבעולי בזיליקום טרי
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

 

1. משרים את העגבניות במשל כ 30 דקות בקערה עם מים רותחים.
2. מסננים את המים ומעבירים את העגבניות לבלנדר יחד עם שיני שום והבזיליקום.
3. מעבדים תוך כדי הוספה הדרגתית של השמן, עד שמתקבל מרקם אחיד ומשחתי.

4. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים שוב. טועמים ומתקנים תיבול.

5. מעבירים לצנצנת אטומה ומכניסים למקרר.



חפשו מתכון נוסף: