פסטת פנה טבעונית הדפסה
מתכונים - אוכל טבעוני



פסטת פנה מקינואה בשילוב אורז, אפונה, פטריות וטופו.

 

 

רכיבים:

 

450 גרם (2 חבילות) פסטה פנה מקינואה ואורז
15 פטריות שמפיניון טריות,  קטנות שלמות
1 כוס אפונה ירוקה
½ חבילת טופו, חתוך לריבועים קטנים
קורט כורכום
מלח, פלפל שחור.
1 כף שמן זית,  כתית מעולה


אופן ההכנה:


1. מרתיחים מים בסיר הבישול.  מכניסים את הפסטה ומבשלים במשך 20 דקות.
2. בסיר קטן נפרד, מרתיחים ½ כוס מים.  לאחר שרותח, מוסיפים את הפטריות, האפונה והטופו, מערבבים ומבשלים, עד שהם מוכנים (בערך 5 דקות).
3. מסננים את הפסטה ושוטפים היטב במים קרים (שגם אותם מסננים).
4. מוסיפים את התבלינים ואת תכולת הסיר הקטן, מערבבים היטב וטועמים. במידת הצורך מתקנים התיבול.


חפשו מתכון נוסף: