גפילטע פיש מזרח אירופאי הדפסה
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

 

1 ק"ג קרפיון- בשר נקי טחון

½ כוס קמח מצה

½ כוס גזר מגורד

½ כוס תערובת פטרוזיליה וכוסברה

½ כוס בצל אדום קצוץ

4 ביצים

1 כפית מלח

1 כפית פלפל

1 כפית סוכר

 

אופן ההכנה:

 

1. לטחון את כל מרכיבי המלית במעבד מזון, ליצור קציצות ולבשל כחצי שעה בציר דגים על אש נמוכה ולקרר.

2. להגיש עם חזרת חריפה ולקשט עם פילה גזר מבושל.



חפשו מתכון נוסף: